+36 20 545-0615 info@hedgep.hu

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink lefedik az általános épületgépészet minden szegmensét.

Víz-, gáz-, központi fűtés szerelés

Vállalunk épületgépészeti generál kivitelezést új építésű lakó-és társasházak, irodaépületek, ipari létesítmények esetén. Rendelkezünk megfelelő végzettséggel, jogosultsággal (arcképes gázszerelői igazolvány) és tapasztalattal a szakmagyakorláshoz.

Felületfűtési, -hűtési rendszerek kivitelezése

Fűtési-, hűtési rendszer tervezése során a rendszer energiafelhasználása mellett a legfontosabb szempont az optimális komfortérzet. Ebből a szempontból a legideálisabb megoldás a felületfűtési-, hűtési rendszerek kialakítása. További előnye a rendszernek, hogy alacsony hőmérsékletű fűtővízzel üzemel, ezért nagyszerűen alkalmazható kondenzációs gázkazán, hőszivattyú, vagy egyéb, alternatív energiával működő (földhőt vagy napenergiát hasznosító) berendezéssel együtt. Reverzibilis hőszivattyú alkalmazása esetén klímázás nélkül megoldható nyári szezonban a hűtés is.

.

Megújuló energiás rendszerek -Napkollektor, hőszivattyú kivitelezése

Ingatlanok fűtési és hűtési szükségletének biztosítására egyre szélesebb körben terjed el a megújuló energiaforrások használata. Jelenleg az alábbi alternatív energiaforrásra támaszkodó megoldásokkal foglalkozunk: Napkollektoros használati melegvíz (HMV) készítés, medencefűtés, fűtés rásegítés. Környezeti levegő hőtartalmát hasznosító levegős, illetve földhőt hasznosító geotermikus hőszivattyú alkalmazásával biztosítható az épületek fűtési-, hűtési hőszükséglete, illetve a használati melegvíz ellátás is. Utóbbi készülékek esetében a hőforrás oldali rendszer (kútvíz, talajkollektor) is ki kell építeni.

Központi hővisszanyerős szellőztető rendszerek kivitelezése

Központi hővisszanyerős szellőztetővel megoldható, hogy az elhasználódott levegő kicserélődjön friss levegőre, jelentősebb hőveszteség nélkül. Működés közben a szellőztető berendezés a ki-, beáramló levegő hőmérsékletének különbségéből adódó energiát visszanyeri. A hővisszanyerős szellőztetők használata gazdaságos megoldást jelent, ahol szeretnénk a friss levegőt a kinti pollen-, por-, és egyéb szennyeződések nélkül bejuttatni az épületbe. Használatával a penészedés kialakulása is elkerülhető.

Fűtéskorszerűsítések, vízvezetékrendszerek rekonstrukciói

Elavult épületgépészeti rendszerek jelentősen hozzájárulnak az épület energia fogyasztásának megnövekedéséhez, a komfort érzet csökkenéséhez. Az ilyen régi rendszerek esetében azonban már inkább a teljes felújítás jelenti a megoldást. Az épületgépészeti felújítás során az egyes rendszereket korszerűekre cseréljük, így a korábbinál egy jóval takarékosabban, üzembiztosan működő rendszert tudunk kiépíteni.

.

Gyakran ismételt kérdések

Összeszedtük a leggyakrabban ismételt kérdéseket Önöknek, hogy jobban megismerjék cégünket, a HÉDGÉP Kft-t.

Hol van a HÉDGÉP Kft. székhelye?

Cégünk székhelye Héderváron van, ami Győr-Moson-Sopron megyében, a Szigetközben Győrtől kb. 25 km-re észak-nyugati, Mosonmagyaróvártól kb. 20 km-re dél-keleti irányban található.

Hogyan kapok árajánlatot?

A legoptimálisabb gépészeti megoldás kiválasztásához szükség van a helyszín és az igények pontos ismeretére. A megfelelő információk birtokában segítünk megtalálni azt a megoldást, ami ár-érték arányban és minőségben is a legtöbbet nyújtja. Ha rendelkezik kiviteli tervvel, és/vagy megfelelő minőségű fotódokumentációval, illetve a gépészetre vonatkozó elvárásokkal, akkor első körben elegendő e-mailen elküldeni az anyagot. Azonban helyszíni felmérés – a legegyszerűbb eseteket kivéve – általában nem kerülhető el. A helyszíni felmérés során nemcsak a problémával és az Ön igényeivel kell tisztában lenni, de ismerni kell az egyéb technológiai feltételeket és a jogszabályi környezetet is, hogy Ön a lehetőségek ismeretében dönthessen. E-mailes illetve telefonos elérhetőségeinken, vagy űrlapunk kitöltésével is jelentkezhet.

Hogyan fogom megkapni az ajánlatot?

Az esetek nagy százalékában e-mailben küldjük meg az ajánlatot. Igény esetén természetesen van lehetőség papír alapú ajánlat átadásra is.

Mennyi időm van megrendelni a szolgáltatást?

Gyakorlatilag bármennyi. Mivel az építőipari árak viszonylag gyorsan változnak, ezért az ajánlatok érvényessége 60 nap. Ilyen esetekben szerződéskötés előtt lehetséges, hogy aktualizálni kell a kivitelezés költségeit.

Kell előleget fizetnem?

Általában nem! Azonban a munka nagyságától függően, nagyobb értékű gépek beszerzése esetén előfordulhat.

Van jogosultságuk a kivitelezés elvégzésére?

Igen van! Megfelelő végzettségekkel és jogosultságokkal rendelkezünk a biztonságos és szakszerű munkavégzéshez.

Hol végeznek kivitelezési munkákat?

Elsősorban a Szigetköz (Győr és Mosonmagyaróvár térsége) és közvetlen vonzáskörzetében, azonban nyilván vannak olyan lehetőségek és feltételek, amelyek miatt távolabb is vállalunk munkát.

Helyszíni felmérés

A felmérés Szigetköz vonzáskörzetében, illetve lehetséges távolabbi munkák esetén e-mailben részünkre megküldött elégséges dokumentáció esetén ingyenes, távolabbi helyszíni felmérés esetén kiszállási díjjal kell számolni.

Mennyi idő alatt tudják felmérni a munkát?

Általában a megkeresés után pár nappal időpont egyeztetés után fel tudjuk mérni a munkát

Mennyi ideig tart, mire ajánlatot kapok?

Ez a munka bonyolultságától függ. Ha egyszerűbb munkáról van szó, akkor 1-2 nap alatt elkészül. Ha új építésű lakásról van szó, ahol szellőzés, klíma, felületfűtés, stb. felmerül, akár 1,5-2 hét is lehet az ajánlatkészítés.

Ha megrendelem a szolgáltatást, mikor tudják kivitelezni?

A körülményektől függ, de minden esetben időpont egyeztetés után végezzük el a munkát.

Milyen összegű felelősségbiztosítással rendelkeznek?

Kivitelezésenként 10 millió forintos káreseményig, általános szerelési felelősség biztosítással rendelkezünk.

Mennyiért dolgoznak?

Általánosságban elmondható, hogy minden kivitelezés egyedi, függ a kivitelezés helyszínétől, összetettségétől. Így árat is csak ezek ismeretében tudunk adni. Keressen minket és kérjen árajánlatot.